Ujë Gorska për të gjithë pjesëmarrësit e "NASA Space Apps Challenge 2019"

Edhe sivjet ishim pjesë e evenimentit "NASA Space Apps Challenge 2019", që u zhvillua nga data 18 deri më 20 tetor, në kuadër të evenimentit të parë Space Tech Convention, në Shkup.

 

Në këtë hakaton treditor ne freskuam të gjitha e teknologëve, shkencëtarëve, programerëve, dizajnerëve, artistëve, sipërmarrësve dhe studentëve që bashkëpunuan dhe u lidhën me informatat me karakter publik për të dizajnuar zgjidhje inovative lidhur me sfidat globale.

Gorska në rritëm me çdo inovacion dhe energji të re!