Ujë Gorska për të gjithë garuesit e PRV DO VRV 2018

Më datë 20 maj 2018 u mbajt edicioni i gjashtë  i garës së njohur që zhvillohet në Vodno, PRV DO VRV, në të cilën morën pjesë disa mijë sportistë dhe individë që vrapin e kanë hobi, në kategoritë vrap malor, çiklizëm dhe çiklizëm malor. 

   

Uji Gorska si sponsor i këtij evenimenti u kujdes për hidratimin e drejtë të të gjithë garuesve, të cilët në dy pikat e freskimit (në Vodno e Mesme dhe në majën e Malit Vodno)

patën mundësinë të freskohen me ujin mineral më cilësor dhe të kthejnë sasitë e harxhuara të lëngjeve.