Ujë falas për të gjithë pjesëmarrësit e “Vrapojmë drejt finishit 2019”

Nuk ka rrugë të shkurtër ... duhet të vrapojmë hap pas hapi drejt QËLLIMIT! Sivjet, për të 14 herë, u zhvillua gjysmë-maratona tradicionale Vrapojmë drejt finishit 2019, në kuadër të të cilës të gjithë pjesëmarrësit patën mundësinë të freskohen me ujin Gorska.

Të gjithë pjesëmarrësit vrapuan me çipa në numrat e tyre, ndërsa në kuadër të evenimentit u zhvillua gjysmë-maratona me 21km, stafetat 3х7km, 5km dhe gara argëtuese e fëmijëve prej 1km.