“Prv do vrv” me Gorska +

Të dielën, më 27 shtator, i freskuam të gjithë pjesëmarrësit e garave të vrapit malor, çiklizmit malor dhe çiklizmit rrugor, në kuadër të evenimentit “Prv do vrv”, që u zhvillua në Vodno.

Bashkë me organizatorët arritëm të kemi vazhdimësi, me qëllim që të realizohen gara me arritje të shkëlqyera dhe pjesëmarrës të kënaqur.

Lëviz! Mos u ndal! Kujdesu për hidratimin!

Me Gorska+ tek qëllimi!