Promovimi i produkteve Gorska + në “Grand slalomin humanitar amator”

Sivjet ne sërish ishim pjesë e Velesllallomit humanitar amator të 18 në Mavrovë. Të gjithë të pranishmit patën mundësinë të vizitojnë pikën tonë dhe të provojnë të gjitha shijet e ujërave funksionale Gorska+.

Kompania jonë me donacionin e ofruar ndihmoi realizimin më të mirë të projektit  "PAWSITIVE IMPACT", për ndihmën e kafshëve të rrugëve, ndërsa mjetet e mbledhura u përdorën për strehimin dhe vaksinimin e kafshëve të rrugëve në komunën Mavrovë dhe Rostushë.