Jogë në Mavrovë me Gorska + Sport

Jogë në bukuritë natyrore në Mavrovë dhe Gosrka + Sport = kombinimi i duhur për të përjetuar çaste të paharrueshme!

Më 15 dhe 16 gusht, me organizimin e Resortit Mavrovë, ushtruam jogë në Stanin e Vjetër, nga ora 09 deri në orën 10 të mëngjesit.

Të gjithë pjesëmarrësit i freskuam dhe hidratuam me pijen izotonile Gorska + Sport.