"Gorska Voda” – brendi më i njohur sipas konsumatorëve në Maqedoni për vitin 2021/2022

Me kënaqësi të veçantë duam t’ju njoftojmë se “Gorska Voda” perceptohet si brendi më i njohur, sipas konsumatorëve në Maqedooni, në kategorinë Uji pa gaz për vitin 2021/22. Analiza është zhvilluar në muajin tetor 2021, nga ana e Agjencisë së kërkimit dhe konsaltingut Insajder ID.

Të dashur konsumatorë, shprehim mirënjohje të veçantë për besimin që keni në brendin tonë. Besimi Juaj është një konfirmim i cilësisë së produkteve tona dhe suksesit tonë të arritur me punën shumëvjeçare, si kompania numër 1 në tregun e ujit mineral pa gaz.

Detajet e analizës së zhvilluar nga ana e Insajder ID mund t’i gjeni edhe në faqen zyrtare më poshtë:

https://insider.mk/recognizablebrands/recognizablebrands2021/mostrecbrands2021/