"Gorska Voda” – brendi më i njohur i Ujit pa gaz, sipas konsumatorëve në Maqedoni

„Agjencia e hulumtimit dhe konsaltingut Insajder ID zhvilloi hulumtimin “Zinxhirët dhe marketet e preferuara dhe Brendet më të njohura në vitin 2022”, me të cilin u anketuan mbi 1,300 konsumatorë aktiv në territorin e të gjithë vendit. Agjencia 6 vite me radhë shpall TOP 3 Marketet, zinxhirët e preferuar të marketeve dhe 3 vite me radhë shpall Brendet më të njohura, sipas konsumatorëve në Maqedoni“.

 Me kënaqësi të veçantë ju informojmë se “Gorska Voda” është detektuar si brendi më i njohur midis konsumatorëve në Maqedoni, në kategorinë e Ujit pa gaz për periudhën e viteve 2022/23. Hulumtimi u zhvillua në nëntor 2022,  nga Agjencia e hulumtimit dhe konsaltingut Insajder ID.

 

Kjo mirënjohje është një lloj vërtetimi i cilësisë së produkteve dhe suksesit të arritur me punën shumëvjeçare nga kompania GORSKA SHPKNJP, si kompania numër 1 në tregun e ujit mineral natyral pa gaz.

Detajet e hulumtimit të zhvilluar nga Agjencia e hulumtimit dhe konsaltingut Insajder ID mund t’i gjeni në linkun më poshtë: https://insider.mk/istrazuvanja/mostrecognizablebrands2022/?fbclid=IwAR2OAEgpQ_P2k504iansY3zlXAs1acn5WbJn2tN4XYBRYM6oWkkL5cre_ZE

 Shprehim falënderim të madh për konsumatorët tanë të dashur dhe të çmuar për besimin e treguar, sqaruan përfaqësuesit e kompanisë.