Gorska – sponsori i besuar i Mitingut ndërkombëtar të notit "13 Nëntori"

Edicioni i 8 i Mitingut ndërkombëtar të notit "13 Nëntori" sivjet është pjesë Kalendarit zyrtar LEN! Më 19 dhe 20 tetor ne ishim pjesë e këtij manifestimi, që u zhvillua në pishinën A1, në Qendrën sportive Boris Trajkovski. Ne i freskuam dhe mbështetëm të gjithë notuesit që arritën rezultate të shkëlqyera. Shikoni galerinë e manifestimit.

Gorska në rritëm me notin dhe shpirtin sportiv!