Gorska – sponsor i FMCG Summit

Gorska është sponsori zyrtar i “Samitit ndërkombëtar FMCG Summit 2018”, që u zhvillua më 17 maj, në hotelin Aleksandar Pallas. 

Ligjëruesit nga Maqedonia, Sllovenia, Kroacia, Bosnja dhe Serbia shkëmbyen shumë përvoja dhe histori suksesi. Informata më të hollësishme mund të gjeni në linkun http://fs4.fmcg-summit.mk/