Gorska përsëri merr pjesë në festivalin e fëmijëve “Potoçinja 2014”

Gorska edhe sivjet do të marrë pjesë në festivalin e fëmijëve “Potoçinja”, që do të mbahet më 22 dhe 23 mars, të shtunën dhe të dielën, nga ora 11 deri në orën 13.  gjithë fëmijët që do tëmarrin pjesë në këtë festival do të kenë mundësinë të shijojnë surprizën speciale që Gorska e ka paraparë pikërisht për to.