Gorska – përkrahës lojal i "Mavrovo Maximum Adventure"

Nga data 7 deri më 9 qershor, në terrenet e Qendrës së skijimit Mavrovë dhe në Liqenin e Mavrovës, për herë të gjashtë morëm pjesë në një nga ngjarjet më emocionuese „Mavrovo Maximum Adventure“, me organizimin e Qendrës së skijimit Mavrovë, në periudhën e vitit kur tim bildingu është lojë, shoqërim, sport, garë miqësore dhe argëtim i vërtetë për të gjitha shqisat!

Pjesëmarrësit garuan në çiklizëm, vrap, qitje dhe disciplina të tjera sportive revijale, ndërsa ne i freskuam me Gorska.

Gorska në ritëm me çdo aventurë të re, deri në maksimum!