Gorska në „Vera e Shkupit 2020“

Evenimenti „Vera e Shkupit 2020“ mbërriti me ditën e parë të verës!

Duke ruajtur karakteristikën kryesore, fillimi i festivalit u shënua me „Festa e muzikës“ – një takim muzikor i shkëlqyer që u zhvillua on-line më 21 qershor.

I gjithë programi i festivalit u përshtat me rekomandimet zyrtare të institucioneve shtetërore shëndetësore.

Të gjithë vizitorët patën rastin të marrin pjesë në evenimente me plotë muzikë, teatër, filma dhe ekspozita dhe njëkohësisht të freskohen me Ujin Gorska.

Gorska në rritëm me edicionin e 41 të Verës së Shkupit – Shkup.