Gorska në premierën e Skopje Whiskey Fest1.0

Sivjet ishim pjesë e evenimentit “Skopje Whiskey Fest”, që u zhvillua më 22-23 nëntor në hotelin 'Marriott'. Në këtë eveniment spektakolar morën pjesë mbi 57 brende ndërkombëtare uiski, kishte degustim, kokteje, produkte uiski „molekulare“ dhe atraksione, ankande me shishe uiski të hapura dhe master-klasa të një rrethi më të ngushtë, me kryesimin e brend-ambasadorëve më të mirë.

Dy ditët e evenimentit u shoqëruan me muzikë të bukur dhe ishin një përvojë e paharruar dhe cilësore në një nivel më ndryshe, për herë të parë në Shkup!

Gorska në rritëm me Skopje Whiskey Fest 1.0!