Gorska në "Mavrovo Maximum Adventure 2018"

Qendra e skijimit Mavrovë sivjet, për të pestën herë, organizoi evenimentin sportiv amator më sfidues - “Mavrovo Maximum Adventure”.

Ky eveniment është paraparë për kompanitë dhe është njëlloj tim-bilding sportiv i lehtë me karakter garues, në kuadër të të cilit ekipet garojnë në sportet aventureske, duke pasur për qëllim të fitojë më i miri. Pjesëmarrësit garuan në garat e çiklizmit, vrapit, qitjes dhe disiplinat e tjera sportive revyale, ndërsa ne i freskuam me ujin Gorska.

Ky eveniment u zhvillua nga data 8 qershor deri më 10 qershor, në terrenet e Mavrovës dhe Liqenit të Mavrovls.