Gorska në “Konferencën e dytë vjetore të е-tregtisë”

Më 25 tetor 2019, në hotelin Double Tree by Hilton, u mbajt Konferenca e dytë vjetore e e-tregtisë me temën "biznesi me е-tregti", në të cilën morën pjesë mbi 450 pjesëmarrës të mbi 200 kompanive dhe organizatave, ndërsa njohuritë dhe përvojat e tyre i shkëmbyen 30 oratorë nga më shumë se 10 vende.

Fokusi qendror sivjet u vendos në „konsumatorin e ri“ dhe veglave të reja me të cilat mund të mbërrihet tek konsumatori i ri, që ndryshojnë vazhdimisht.

Ne kishim për detyrë të freskojmë të gjithë të pranishmit, gjatë kohës së zhvillimit të konferencës, pushimeve të kafesë dhe drekës.

Gorska në rritëm me biznesin tënd on-line!