Gorska në garën ndërkombëtare të notit "13 Nëntori"

Gorska me kënaqësi ishte pjesë e edicionit të gjashtë të Garës ndërkombëtare të notit “13 Nëntori”, që u zhvillua në pishinën e Qendrës sportiv Boris Trajkovski, më 20 dhe 21 tetor! 

Sporti i vetëm pa pjesë të dytë, pa zëvendësime, pa time-out dhe me një shans të vetëm për të garuar në ujë, me gjoks të plotë dhe rezistencë! Hyrja ishte falas për të gjithë vizitorët dhe adhuruesit e notit.