Gorska në garën e rregullimit të shpejtë të kubit të Rubikut "Macedonia Winter 2019"

Sivjet për herë të dytë morrëm pjesë në “Macedonia Winter 2019” – gara e rregullimit të shpejtë të kubit të Rubikut, me mbështetjen e Asociacionit Ndërkombëtar Kjubing - WCA dhe i organizuar nga ana e Asociacionit Maqedonas Kjubing / Macedonian Cubing Association - MCA.

 

Ne u kujdesëm që gjatë vazhdimit të garave të gjtihë pjesëmarrësit të mbeten të hidratuar dhe të përqendruar. Ky eveniment u zhvillua më 2 dhe 3 shkurt, në Hotelin Aleksandar Pallas dhe morrën pjesë  mbi 100 garues nga 12 vende, ndërsa mbi 70 garues ishin nga Maqedonia. Gjatë garës u thyen shumë rekorde, më saktësisht disa rekorde nacionale për Maqedoninë dhe për vendet e tjera.