Gorska në evenimentin “Vozi pravo, vozi zdravo”, vol.4.

Njësoj si vitin e kaluar, sivjet u kujdesëm për hidratimin e të gjithë pjesëmarrësve të evenimentit #VoziPravoVoziZdravo, që u zhvillua më 3 qershor.

Iniciativë e shkëlqyer për të “lehtësuar” zemrën e qytetit të paktën për një moment dhe njëkohësisht të afirmojmë format alternative të transportit edhe për rrugët më të gjata. Biçikleta, rolerë, skejte, trotinetë, skuterë dhe karroca me bebe na u bashkëngjitën në garën revyale në rrota e organizuar nga Stopanska Banka – Në anën tuaj, në emër të një Shkupi më të bukur, më të pastër, më të freskët dhe më të ndriçuar.

Gorska në finishin në park, shumë argëtim dhe shumë më tepër!