Gorska në edicionin tretë të “Mitingu atletik amator Shkupi 2019”

Pjesëmarrësit e edicionit të tretë të "Mitingu atletik amator Shkupi 2019", patën mundësinë të freskohen me ujin Gorska, që përmban L-karnitin. Uji Gorska me L-karnitin u ndihmoi të gjithëve të hidratohen dhe të kompensojnë lëngjet e harxhuara.

Evenimenti i paraparë për të gjithë ata që e duan vrapin u zhvillua më 20 prill, në Stadiumin e qytetit, në Shkup.

Në kuadër të këtij evenimenti u vrapuan disiplinat në vazhdim: 100m, 400m, 4 x 400m,  1 milje (1609, 344m), 5000m, 10000m dhe kërcimi në distancë.