GORSKA NË BEACH RUN 2019

 

Gara e parë në Shkup shënoi fillimin e ligës verore të vrapit buzë ujit „Beach Run”, garë kjo që zhvillohet me mbështetjen e Gorska dhe me organizimin e “Prv do vrv”.

Beach Run është një seri garash që zhvillohet në 5 lokacione buzë ujit në Maqedoni (Shkup, Prespë, Dojran, Mavrovë dhe Ohër) nga 7 korrik deri më 4 gusht 2019, nga të cilat tre me 5km, një me 10km dhe një gjysmë-maratonë.

Shikoni galerinë që e përgatitëm ne!

Gorska në rritëm me maksimumin tënd!