Gorska në “Beach Film Festival Ohrid”

Edicioni i tretë i Festivalit të filmit të ri evropian – “Beach Film Festival Ohrid” u zhvillua nga data 22 deri më 26 korrik në Ohër, në plazhin Shën Stefani, para hotelit „Holidej-М”.

Edhe sivjet u prezantuan filma të shkëlqyer të shkurtër dhe me metrazh të gjatë, të artistëve vendas dhe të huaj. Momente të relaksuara dhe muzikë me aktorët tanë më të mire, punëtori aktrimi dhe shumë aktivi tete të tjera!

Gorska në rritëm me BFF!