Gorska morri pjesë në „Vrapojmë drejt qëllimit 2018”

Sivjet, më 31 Mars, në bregun e lumit Vardar, u zhvillua edicioni i 13 i Manifestimit sportiv tradicional Vrapoj drejt qëllimit, të cilin e përbëjnë tre garat – gara me 21 kilometra (gjysmë-maratonë), 5К dhe gara e fëmijëve me 1 kilometër.

Të gjithë pjesëmarrësit gjatë zhvillimit të manifestimit patën mundësinë të freskohen me Ujin Gora dhe me Gorska L-Karnitin.