Gorska me një konkurs të ri me shpërblime për miqtë në Facebook

Собирај Горска

Të dashur miq, Gorska, si zakonisht, vazhdon të argëtojë dhe ofroj surpriza për miqtë e saj të rrjeteve sociale. Këtë herë Gosrska organizon një konkurs të veçantë dhe interaktiv, në kuadër të të cilit pjesëmarrësit duhet t’i hapin produktet e Goraska me ndihmën e miqve të tyre. Ne çdo javë do të shpërblejmë 15 pjesëmarrësit më të mirë. Fituesi i çmimit të parë do të fitojë një dispanzer uji , ndërsa për fituesit e tjerë janë paraparë shumë paketa me produkte Gorska dhe bluza. Bëhuni edhe Ju pjesë e konkursit të ri të Gorska, i cili ofron shumë shpërblime dhe surpriza. Ne ofrojmë argëtim!

Përshëndetje