Gorska – kompani e besuar që mbështet Festivalin filozofik të filmit

Sivjet Gorska u dha mbështetje MIGRACIONEVE PRANVERORE ONLINE të Festivalit filozofik të filmit, që u prezantuan nga data 21 deri më 31 maj.

Edicioni i dhjetë dhe hibrid i Festivalit filozofik të filmit iu dedikua profesorit dhe anëtarit të Këshillit organizativ të festivalit Dr. Stefan Sidovski, mik i festivalit, i cili deri vitin e kaluar ishte anëtar i Këshillit organizativ.

Gorska në rritëm me Festivalin filozofik të filmit / Philosophical Film Festival.