Freskim për të gjithë shikuesit e koncertit tradicional gala „LEGENDS“

Me organizimin e Operës dhe baletit kombëtar u mbajt koncerti spektakular tradicional dhe gala „LEGENDS“, që u mbajt më 12 dhe 13 janar. Në të dy koncertet morën pjesë solistë, orkestra dhe kori i Operës dhe baletit kombëtar, me performimin e këngëve më të preferuara të legjendave më të njohura të muzikës pop.

Ndërkaq, Gorska u kujdes që të gjithë të pranishmit të freskohen dhe hidratohen, si dhe të shijojnë plotësisht të gjithë mbrëmjen.

Gorska në rritëm me tingujt legjendar të muzikës pop.