Brendet Gorska Voda dhe Gora, pjesë e manifestimit “Di dhe mundem”

Brendet e mirënjohura Gorska Voda dhe Gora edhe sivjet ishin pjesë e manifestimit “Di dhe mundem”, manifestim ky i cili organizohet në bashkëpunim me Komunën e Karposhit dhe Skopje City Mall. 

Ky manifestim u zhvillua më 17 tetor nga ora 12:00 deri në orën 23:00, në sheshin para Skopje City Mall.

Vizitorët nga Karposhi, Shkupi dhe e gjithë Maqedonia në rreth 40 pika në të cilat u ekspozuan ndërmarrjet e vogla dhe të mesme, u argëtuan me programin që zgjati gjatë gjithë ditës, të cilin e organizoi Komuna e Karposhit. 

Në pikën e Gorska Voda të gjithë të pranishmit patën mundësinë të freskohen falas me produktet e paletës së Kompanisë Koding.

Në vazhdim shikoni fotografitë e manifestimit.