Beach Volleyball Ohrid 2014!

Sivjet, gjatë periudhës 26 korrik – 3 gusht, viti 2014, do të zhvillohet kampionati i tetë i volejbollit në sipërfaqe me rërë, Ohër 2014.

Ndeshjet rekreative dhe korporatave do të jenë një hyrje e turneut të profesionistëve që do të zhvillohet gjatë periudhës 1-3 gusht.

Uji Gorska edhe sivjet do të mbështes pa asnjë rezervë këtë kampionat dhe do të kujdeset për freskimin e garuesve dhe vizitorëve.