Aktivitetet

Nën drejtimin e instruktorëve më të mirë të klubit TRINITY, platforma e sivjetshme “Gorska në lëvizje”, filloi dhe u realizua me sukses në maj dhe...
Sivjet, gjatë periudhës 26 korrik – 3 gusht, viti 2014, do të zhvillohet kampionati i tetë i volejbollit në sipërfaqe me rërë, Ohër 2014....
Sivjet, me një sërë manifestimesh, do të jemi të pranishëm në Qendrën e skijimit “Mavrovë”, ku do të marrim pjesë në hapjen e sezonit veror me plot...
Me iniciativën e kompanisë Tineks, në bashkëpunim me Gorska Voda dhe Deni Internacional, një karvan me dhjetë kamionë me ujë, me sloganin “Tineks,...
Këtë vit, për herë të tetë, Gorska ishte partneri zyrtar i VIZ ER Maratonës së Shkupit dhe u kujdes për hidratimin e drejtë të të gjithë garuesve, të...
 Me moton „Parandaloni sëmundjet me ushtrime", më 06.04.2014 për herë të dytë do të mbahet “Gara e Femrave”, manifestim ky që është pjesë e...
Gorska edhe sivjet do të marrë pjesë në festivalin e fëmijëve “Potoçinja”, që do të mbahet më 22 dhe 23 mars, të...
Organizator i manifestimit “Dita ndërkombëtare e ujit”, që do të mbahet më 22 mars në Matkë, do të jetë Instituti...
Më datën 10 shkurt, në ambientet e Ex Cinema u zhvillua manifestimi i tetë Tortiada “Misteri i ëmbël 2014”, me organizimin e Organizatës humanitare “...
Gorska ishte sponsori i Sllallomit Gjigant Humanitar Tradicional për Amatorë, Mavrovë, që u zhvillua gjatë periudhës 21-23 shkurt. Donacioni lidhur...
Gorska është mbështetëse e manifestimeve që organizohen nga ana e Fondacionit ndërkombëtar “Boris Trajkovski”, me rastin e shënimit të dhjetëvjetorit...
Gorska, si mbështetëse lokale e organizatave studentore, edhe këtë vit morri pjesë në “ЕSN Winter Training Skopjе“, manifestim ky i organizuar nga...
Uji Gorska iu bashkëngjit manifestimeve “Vrapojmë bashkë” dhe „Skopje Night Running” (https://www.facebook.com/groups/152217664968707/) gjatë...
Gorska, si mbështetëse lojale e të gjitha manifestimeve urbane në Maqedoni, këtë vit përsëri mbështeti “Ballon vjeneze” tradicionale, që u mbajt më 8...
Të dashur miq, Gorska, si zakonisht, vazhdon të argëtojë dhe ofroj surpriza për miqtë e saj të rrjeteve sociale. Këtë herë Gosrska organizon një...

Faqet