Aktivitetet

Qendra e skijimit Mavrovë sivjet, për të pestën herë, organizoi evenimentin sportiv amator më sfidues - “Mavrovo Maximum Adventure”.Ky eveniment...
Njësoj si vitin e kaluar, sivjet u kujdesëm për hidratimin e të gjithë pjesëmarrësve të evenimentit #VoziPravoVoziZdravo, që u zhvillua më 3 qershor....
Më datë 20 maj 2018 u mbajt edicioni i gjashtë  i garës së njohur që zhvillohet në Vodno, PRV DO VRV, në të cilën morën pjesë disa mijë...
Gorska është sponsori zyrtar i “Samitit ndërkombëtar FMCG Summit 2018”, që u zhvillua më 17 maj, në hotelin Aleksandar Pallas. Ligjëruesit nga...
Ne freskuam të gjithë pjesëmarrësit e manifestimit të sivjetmë internacional "Majflaj 2018".Bëhet fjalë për një manifestim me karakter të hapur, që...
Sivjet ne vazhdojmë me mbështetjen e manifestimeve kulturore dhe urbane, midis të cilave gjendet edhe aktiviteti “Festivali filozofik i filmit”, që...
Sivjet, më 31 Mars, në bregun e lumit Vardar, u zhvillua edicioni i 13 i Manifestimit sportiv tradicional Vrapoj drejt qëllimit, të cilin e përbëjnë...
Kompania Koding edhe sivjet, duke u kujdesur për shëndetin dhe cilësinë e jetës së popullatës, organizon projektin e quajtur „Gorska në lëvizje“ (...
Kompania "Koding Gorska" pasuroi paletën e saj të produkteve në segmentin e birrave me një produkt të ri dhe të veçantë – me birrën Starogradsko e...
Para pak kohësh kompania “Koding” lëshoi në treg një produkt të ri dhe pasuroi paletën e saj me Pulpa Gora – lëngje pa gaz me pulpë frutash. Lëngjet...
Ekipi që fiton nuk duhet ndryshuar. Pikërisht për këtë arsye Gorska dhe Trinity edhe sivjet të gjithë personave të orientuar drejt jetës së...
Gorska, bashkëpunëtori shumëvjeçar i Maratonës së Shkupit dhe sponsori i ngjarjeve sportive që zhvillohen në Maqedoni edhe sivjet mori pjesë në garat...
Ndani momentet e kënaqësisë ! Uji Gorska shpall fillimin e garës me fotografi, e quajtur #МоментотКога (MomentiKur) garë kjo që do të zhvillohet...
Klubi i hendbollit Vardar tanimë është një anëtar i ri i familjes së klubeve sportive që gëzojnë përkrahjen e Gorska.Ne besojmë se me përkrahjen tonë...
Brendet e mirënjohura Gorska Voda dhe Gora edhe sivjet ishin pjesë e manifestimit “Di dhe mundem”, manifestim ky i cili organizohet në bashkëpunim me...

Faqet