Aktivitetet

Edicioni i 8 i Mitingut ndërkombëtar të notit "13 Nëntori" sivjet është pjesë Kalendarit zyrtar LEN! Më 19 dhe 20 tetor ne ishim pjesë e këtij...
Edhe sivjet ishim pjesë e evenimentit "NASA Space Apps Challenge 2019", që u zhvillua nga data 18 deri më 20 tetor, në kuadër të evenimentit të parë...
Gorska edhe sivjet do të jetë pjesë e Garës amatore më elite e futbollit të vogël - Liga e biznesit e Maqedonisë. Njësoj si vitin e kaluar, gjatë...
Tradita e maratonës vazhdon që nga viti 1976! Sivjet, krahas shtegut me 30 kilometra, adhuruesit e vrapit patën mundësinë të paraqiten edhe për garën...
 Gara e parë në Shkup shënoi fillimin e ligës verore të vrapit buzë ujit „Beach Run”, garë kjo që zhvillohet me mbështetjen e Gorska dhe me...
Nga data 7 deri më 9 qershor, në terrenet e Qendrës së skijimit Mavrovë dhe në Liqenin e Mavrovës, për herë të gjashtë morëm pjesë në një nga...
Më 19 maj u zhvillua evenimenti vjetor tradicional “PRV DO VRV”, në të cilin morën pjesë disa mijë sportistë dhe individë të tjerë, në kategoritë...
Fluturimi pa motor nuk është i pamundur, por jo pa njohuri dhe shkathtësi.“ –Vilbur Rajt”Edhe sivjet morëm pjesë në evenimentin më emocionues që...
Pjesëmarrësit e edicionit të tretë të "Mitingu atletik amator Shkupi 2019", patën mundësinë të freskohen me ujin Gorska, që përmban L-karnitin. Uji...
Nuk ka rrugë të shkurtër ... duhet të vrapojmë hap pas hapi drejt QËLLIMIT! Sivjet, për të 14 herë, u zhvillua gjysmë-maratona tradicionale Vrapojmë...
Kompania KODING-GORSKA sivjet paraqiti ekipin e saj për të qenë pjesë e “Sllallomit Gjigant Humanitar dhe Amator”, i cili gjatë viteve ka dhënë një...
Sivjet për herë të dytë morrëm pjesë në “Macedonia Winter 2019” – gara e rregullimit të shpejtë të kubit të Rubikut, me mbështetjen e Asociacionit...
Gorska me kënaqësi ishte pjesë e edicionit të gjashtë të Garës ndërkombëtare të notit “13 Nëntori”, që u zhvillua në pishinën e Qendrës sportiv Boris...
Gorska në çdo shteg dhe me të gjitha sfidat e tua!  Ne ishim pjesë e maratonës së 20 “Maratona e tejkalimit të vetvetes”, që u zhvillua më 14...
Edhe sivjet me kënaqësi vazhdojmë bashkëpunimin me Ligën e biznesit e Maqedonisë.Të frymëzuar me suksesin e vitit të kaluar, edhe sivjet jemi pjesë e...

Faqet