Староградско - Ексклузивно пиво за концертите на Дуке и Пријателите

Првото македонско премиум пиво, „Староградско“, ќе биде ексклузивен пијалок на концертот на Дуке и пријателите, на 20-ти и 21-ви фебруари во „Метрополис“ арена.

Момент на вистинско уживање - Duke & Friends заедно со „Староградско“ пиво.