Состав

ГОРСКА содржи природно урамнотежен, стабилен баланс на минерали, олигоелементи и здрав микробиолошки состав. Поради единствениот состав и вкус, ГОРСКА се наоѓа на врвот на листата на изворските води и ги задоволува не само домашните, туку и европските критериуми.