Прв до врв со Gorska+

Недела, 27.09. ги освежувавме сите учесници на трките во планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам на настанот “Прв до врв” кој се одржа на Водно.

 Заедно со организаторите успеавме да одржиме континуитет со цел да се реализираат трки со одлични постигнувања и задоволни учесници.

 Движи се! Не запирај! Хидрирај се!

Со Gorska+ до целта!