Освежување за сите посетители на традиционалниот гала концерт „LEGENDS“

Во организација на Националната опера и балет беше организиран  спектакуларниот, традиционален гала концерт „LEGENDS“ кој  се одржи  на 12 и 13 јануари. На двата концерта настапија солисти, оркестарот и хорот на Националната опера и балет со изведби на омилените песни од најпознатите поп легенди.

 Горска пак,  се погрижи сите посетители да останат свежи и хидрирани и потполно да уживаат во текот на целата вечер.

 Горска во ритам со легендарните поп звуци.