Нов интересен натпревар „Викенд Уживање“ на Горска

Предновогодишни подароци за нашите пријатели! Во духот на празнувањето, дарувањето и празничната магија, решивме да ги забавуваме и наградуваме нашите пријатели на социјалните мрежи со нов интересен натпревар „Викенд уживање“. Препуштете се на вашата имагинација и креирајте колаж од вашето најубаво викенд уживање – изберете дестинација, активности и начин на опуштање. А за вашата креативност ќе ги наградиме 15-те најдобри - викенд за двајца во Маврово за победникот, таблет и многу пакети Горска производи и маички за останатите.