Навиваме за Македонија на ЕП во фудбал (U21) во Полска!

Како официјални поддржувачи на македонската фудбалска репрезентација, подготвивме кратко мотивациско видео за претстојното Европско првенство во Полска (U-21) со цел да ја „подгрееме“ атмосферата! Кога упорноста, истрајноста и мотивацијата се посилни од сѐ, неизбежно е остварувањето на сонот.

 

На 16-ти јуни стартува Европското првенство во фудбал (U21) во Полска – споделете го видеото и да навиваме заедно за Македонија!