Јога на Маврово со Горска + Спорт

Јога во природните убавини на Маврово и Gorska+ Sport = вистинска комбинација за незаменливо доживување!

На 15-ти и 16-ти август, во организација на Резорт Маврово, вежбавме јога на Старо Бачило од 09 до 10 часот наутро.

Сите учесници ги освежувавме и рехидриравме со изотонилниот пијалок Горска + Спорт.