Интервју со фудбалерите на македонската репрезентација (U21)

Најголемиот предизвик е пред нас. Да се биде дел од нешто големо, да се биде како едно! Горди на нашите нови генерации, имаме само една желба: да ги славиме успесите на Македонија на ЕП во фудбал (U21) во Полска! 

Споделете го видеото и да навиваме заедно за Македонија!