Горска вода за сите натпреварувачи на ПРВ ДО ВРВ 2018

На 20 мај 2018  се оддржи шестото издание на популарната трка на Водно, ПРВ ДО ВРВ, во која учествуваа неколку илјади спортисти и рекреативци во категориите планинско трчање, планински велосипедизам и друмски велосипедизам.

Горска Вода како спонзор на настанот, се грижеше за правилна хидратација на сите натпреварувачи, кои на 2-те освежителни станици ( на Средно Водно и на врв на Водно) 

имаа можност да се освежат со најквалитетна минерална вода и да ги надополнат изгубените течности.