Горска Вода со донации за населението во Украина

Во знак на солидарност, како општествено одговорна компанија, одлучивме да се приклучиме кон бројните хуманитарни акции. Да им помoгнеме на оние кои се најпогодени во моментов. Дониравме вода за украинското население.“ - изјавија од Горска Вода.