Горска вода, нов спонзор на шампионот Вардар

Вардар постана уште еден член во фамилијата спортски клубови кои ги поддржува Горска.

Веруваме дека заедно со наша поддршка и поддршката од многубројните навивачи, оваа година нема да му побегне титулата Европски шампион. Напред Вардар!