"Горска Вода” - најпознат бренд според потрошувачите во Македонија за 2021/2022

Со особено задоволство би сакале да ве информираме дека “Горска Вода” е перцепиранa како најпознат бренд според потрошувачите во Македонија во категоријата Негазирана Вода за 2021/22 година. Истражувањето е спроведено во Октомври 2021 од страна на агенцијата за истражување и консалтинг Инсајдер ИД.

Огромна благодарност до Вас, наши драги и ценети потрошувачи, за довербата во нашиот бренд. Истата е потврда за квалитот на нашите производи и успехот зад нашата долгогодишна работа, како број 1 компанија на пазарот за природна негазирана вода.

Деталите од истражувањето спроведено од страна на Инсајдер ИД, можете да ги погледнете и официјално, тука:

https://insider.mk/recognizablebrands/recognizablebrands2021/mostrecbran...