Горска- верен спонозр на Меѓународниот пливачки митинг "13-ти Ноември"

8-мото издание на Меѓународниот пливачки митинг "13-ти Ноември" оваа година е дел и од официјалниот LEN календар! На 19-ти и  20-ти Октомври бевме дел од  овој настан, кој се оддржа во А1 базенот во СЦ Борис Трајковски. Ги освеживме и поддрживме сите пливачи кои постигнаа одлични резултати. Погледнете ја галеријата од настанот.

 

 

Горска во ритам со пливањето и спортскиот дух!