Горска- верен поддржувач на "Mavrovo Maximum Adventure"

Од 7 до 9 јуни, на терените на Скијачкиот центар Маврово и на Мавровското Езеро, по шести пат бевме присутни на еден од највозбудливите настани „Mavrovo Maximum Adventure“. Во организација на Ски Центар Маврово, она време од годината кога тим билдингот е игра, дружење, спорт, пријателски натпревар и вистинска забава за сите сетила!

Учесниците се натпреваруваа во велосипедизам, трчање, стреличарство, стрелаштво и останати ревијални спортски дисциплини а ние ги освежувавме со Горска.

Горска во ритам со секоја нова авантура, до максимум!