Горска верен поддржувач на Филозофски Филмски Фестивал

Оваа година Горска ги подржуваше ПРОЛЕТНИТЕ ОНЛАЈН МИГРАЦИИ на Фолозофскиот Филмски Фестивал кои се прикажуваа од 21ви -31ви мај.

Десеттото роденденско и хибридно издание на Филозофскиот Филмски Фестивал беше посветено на професорот, член на Организацискиот одбор на Фестивалот до минатата година и негов пријател од самиот почеток, проф. д-р Стефан Сидовски.

 Горска во ритам со Филозофски Филмски Фестивал / Philosophical Film Festival.