Горска ве повикува на Beach Volleyball Ohrid 2014!


Оваа година, во периодот од 26. јули до 3. август 2014 година, ќе се одржи осмото по ред отворено првенство во одбојка на песок, Охрид 2014.

Рекреативните и корпоративните натпревари ќе бидат увертира во турнирот за професионалци, кој ќе се одржи од 1-3 август.

Горска вода и оваа година несебично ќе го поддржи првенството и ќе се погрижи за освежување на натпреварувачите и посетителите.