Горска - спонзор на FMCG Summit 2018

 Горска е официјален спонзор на  “Меѓународниот FMCG Summit 2018”, кој се оддржи на 17-ти мај во Александар Палас.

Предавањата на говорниците од Македонија, Словенија, Хрватска, Босна и Србија  споделија многу искуства и успешни деловни приказни. Повеќе инфо ->http://fs4.fmcg-summit.mk/