Горска - спонзор на FMCG Summit

Горска е официјален спонзор на Меѓународниот FMCG Summit кој ќе се одржи утре (11 мај) во Александар Палас.

Со нетрпение ги очекуваме предавањата на говорниците од Македонија, Словенија, Хрватска, Босна и Србија, кои ќе споделат многу искуства и успешни деловни приказни. Повеќе инфо -> http://fs3.fmcg-summit.mk.