Горска со нов награден натпревар наменет за пријателите на Facebook

Собирај ГорскаДраги пријатели, како и секогаш, Горска константно ги анимира и изненадува своите пријатели на социјалните мрежи. Овој пат, станува збор за несекојдневен и интерактивен натпревар, каде учесниците треба да ги отклучуваат производите на Горска со помош на своите пријатели. Секоја недела ги наградуваме 15-те најдобри - диспанзер за вода за победникот и многу пакети Горска производи и маички за останатите. Приклучете се и Вие во новиот натпревар на Горска со многу награди и изненадувања, забавата е токму тука!